LEGO Avatar 75577 Mako onderzeeër​ Constructie Speelgoed

Vanaf: 59,90

Maak indruk op elke Avatar fan met deze bouwbare LEGO Avatar Mako onderzeeër (75577) speelgoed set voor kinderen vanaf 9 jaar. Het model zit vol details uit Avatar: The Way of Water en heeft een heleboel coole functies.

Bij de functies van het onderzeeër model horen 2 cockpits die open kunnen en 3 beweegbare propellers. Er zijn ook minifiguren van Neteyam, Aonung, Spider en RDA Quaritch inbegrepen bij de LEGO Avatar set met constructie speelgoed, plus 3 met koraal bedekte taferelen op de bodem van de zee van Pandora, een buitenaardse vis en een buitenaardse pijlstaartrog. Kinderen kunnen scènes uit de film Avatar: The Way of Water naspelen, zelf spannende verhalen bedenken of dit te gekke LEGO Avatar Mako onderzeeër constructie speelgoed gebruiken als decoratie voor op hun kamer. Deze verzamelset is inclusief eenvoudige bouwinstructies met afbeeldingen en de LEGO Builder app – een digitale bouwhulp met intuïtieve zoom- en draaifuncties.

LEGO Avatar sets bestaan uit opvallende voertuigen, wezens en personages in een inspirerende buitenaards setting. Ideaal om fantasierijk mee te spelen. Dit LEGO Avatar collector’s item is een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 9 jaar.

Afmetingen: ca. 7 cm hoog, 29 cm lang en 14 cm breed.
Bevat 553 onderdelen.