LEGO 853681 Verzamel en Combineer Combo Powers

Vanaf: 24,59

LEGO Nexo Knights 853681 Verzamel en Combineer Combo PowersBereid je voor op de strijd met deze LEGO NEXO KNIGHTS opberg- en sorteerdoos. Houd je schilden altijd bij de hand zodat je eenvoudig je eigen combinatie van NEXO Powers kunt maken om Monstrox en de steenmonsters te verslaan in de LEGO NEXO KNIGHTS: Merlok 2.0 app. Inclusief een Combo NEXO Power schild en een scanbaar schild voor de NEXO Power ‘Jungledraak’.Bereid je voor op de strijd met deze LEGO NEXO KNIGHTS opberg- en sorteerdoos. Houd je schilden altijd bij de hand zodat je eenvoudig je eigen combinatie van NEXO Powers kunt maken om Monstrox en de steenmonsters te verslaan in de LEGO NEXO KNIGHTS: Merlok 2.0 app. Inclusief een Combo NEXO Power schild en een scanbaar schild voor de NEXO Power ‘Jungledraak’.

Bewaar, sorteer en combineer je NEXO Powers!

Wees altijd voorbereid op een gevecht en bereik de top met deze LEGO® NEXO KNIGHTS™ opberg- en sorteerdoos, inclusief een scanbaar schild en een Combo NEXO Power schild.

Bereid je voor op de strijd met deze LEGO® NEXO KNIGHTS™ opberg- en sorteerdoos. Houd je schilden altijd bij de hand zodat je eenvoudig je eigen combinatie van NEXO Powers kunt maken om Monstrox en de steenmonsters te verslaan in de LEGO® NEXO KNIGHTS™: Merlok 2.0 app. Inclusief een Combo NEXO Power schild en een scanbaar schild voor de NEXO Power ‘Jungledraak’.

Specificaties:

  • Opberg- en sorteerdoos met ruimte voor 9 NEXO Powers, inclusief een scanbaar schild en een Combo NEXO Power schild.
  • Verzin je eigen manier om Monstrox en het leger van steenmonsters te verslaan door 3 NEXO Powers te combineren in het Combo NEXO Power schild en deze daarna te scannen in de gratis LEGO NEXO KNIGHTS MERLOK 2.0 app. Laat je unieke creatie tot leven komen in de game!
  • Download de gratis LEGO NEXO KNIGHTS: MERLOK 2.0 app op je smartphone of tablet. Vraag altijd eerst je ouders om toestemming.
  • Scan het schild voor de NEXO Power ‘Jungledraak’ en activeer een nieuwe kracht in de LEGO NEXO KNIGHTS game!
  • Afmetingen: ca. 6 cm hoog, 23 cm breed en 26 cm diep.

Prijzen