LEGO 76208 Marvel Het Geitenschip

Vanaf: 44,94

Stap aan boord van Thor’s vliegende vikingschip, met bekende personages uit de Marvel Studio’s film Thor: Love and Thunder. LEGO Marvel Het Geitenschip (76208) is een prachtige bouwset voor fans van de legendarische film. Dit constructie speelgoed bevat een grote boot en 5 minifiguren – Thor, Machtige Thor, Valkyrie, Korg en Gorr – plus diverse wapens en accessoires, waaronder Thors bijl Stormbreaker.

Het vikingschip wordt voortgetrokken door de legendarische geiten Tandenknarser en Tandenvermaler, die in de lucht zweven zodat kinderen het schip gemakkelijk kunnen voortduwen. Het dak van de middelste kajuit kan eraf voor speelruimte binnenin. De authentieke accessoires, waaronder een steeksleutel, brandblusser, kaart van New Asgard, helm voor Thor, fles en zonnesteen, geven nog meer fantasierijke speelmogelijkheden. Na alle superheldenavonturen kunnen kinderen het schip in hun kamer neerzetten.

In de gratis LEGO Bouwinstructies app vind je bovendien digitale zoom- en draaifuncties om het model te visualiseren en het bouwen nog leuker te maken. Gorr is klaar om het machtige vikingschip aan te vallen: de superhelden moeten vertrouwen op hun krachten en indrukwekkende wapens om te overleven.

Met LEGO Marvel Avengers constructie speelgoed kunnen kinderen urenlang fantasierijk speelplezier beleven. Verras jonge superhelden vanaf 8 jaar en Marvel fans met dit leuke cadeau, voor een verjaardag of speciale gelegenheid.

Eigenschappen:

  • Dit LEGO constructie speelgoed voor kinderen vanaf 8 jaar bevat een boot, 5 minifiguren en diverse Avengers accessoires met authentieke details uit de Marvel Studio’s film Thor: Love and Thunder.
  • Met iconische superhelden aan boord van Thors indrukwekkende vliegende speelgoedboot, die voortgesleept wordt door de legendarische geiten Tandenknarser en Tandenvermaler.
  • Het vikingschip heeft een kajuit in het midden met een dak dat eraf kan voor speelruimte binnenin – de 2 figuren van geiten kunnen als blikvanger worden neergezet.
  • Inclusief 5 minifiguren uit de film aan boord van de indrukwekkende boot: Thor, Machtige Thor, Valkyrie, Korg en Gorr en diverse speelgoed accessoires, zoals Thors Stormbreaker bijl en een LEGO Thor helm.
  • De speelset bevat authentieke accessoires, waaronder een steeksleutel voor de boot, een brandblusser, kaart van New Asgard, fles en zonnesteen.
  • Verras Marvel fans van 8 jaar en ouder met dit leuke cadeau voor hun verjaardag of de feestdagen – met de LEGO Bouwinstructies app kunnen ze bovendien draaien en inzoomen op het model.
  • Jonge superhelden kunnen een heleboel spannende avonturen beleven aan boord van een vikingschip, en na alle speelpret staat dit bouwbare model van een boot ook nog eens geweldig als blikvanger in een kinderkamer.