LEGO 75342 Star Wars TM Republic Fighter Tank

Vanaf: 61,60

Heb je wel eens gedroomd van levendige duellen in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan? Met dit constructie speelgoed voor kinderen vanaf 7 jaar wordt de droom werkelijkheid. Jonge Star Wars fans spelen de legendarische battles tussen Mace Windu’s Clone Troopers en de Battle Droids uit Star Wars: The Clone Wars na met deze LEGO Republic Fighter Tank (75342).

De speelgoedtank om zelf te bouwen heeft wielen voor een zwevend effect, 2 in hoogte verstelbare schieters met veermechanisme, een cockpit met ruimte voor een LEGO minifiguur en een uitkijkpunt voor de Clone Commander. Inclusief 4 LEGO minifiguren: Mace Windu, een Clone Commander en Troopers van het 187ste Legioen, plus figuren van 2 Battle Droids – elk met coole wapens.

De LEGO Groep maakt al sinds 1999 beroemde ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het Star Wars universum na. LEGO Star Wars is uitgegroeid tot het populairste thema met een reeks bouwmodellen voor fans van alle leeftijden. Wil je dit bouwspeelgoed kopen voor een Star Wars fan die nog nooit met LEGO sets heeft gebouwd? Geen zorgen: met de stapsgewijze instructies kan iedereen genieten van het creatieve bouwproces. Na het bouw- en speelplezier kunnen kinderen dit model een mooi plekje geven op hun kamer. Deze LEGO set is een leuk cadeau voor LEGO bouwers en fans van Star Wars, voor een verjaardag of speciale gelegenheid.

Dit bouwbare TX-130 Saber-class tankmodel is ca. 10 cm hoog, 20 cm lang en 16 cm breed

Bevat 262 onderdelen

Prijzen