Traxxas XRT 4WD VXL-8S Race Truck TQi TSM (geen batterij/oplader), Blauw TRX78086-4BLUE

De Traxxas XRT combineert race-geïnspireerd ontwerp en techniek met X-Maxx® kracht en sterkte. Het resultaat is een geheel nieuw platform met scherpe reflexen en ongekende stabiliteit dat in staat is om het bovenste bereik van extreme 8s-kracht en -snelheid te benutten.

GEBOUWD VOOR SNELHEID EN BEHANDELING
XRT is ontwikkeld met een focus op snelheid, handling en prestaties. XRT’s lage zwaartepunt, ultrabrede houding en onopvallende carrosserie zorgen voor vertrouwen en controle terwijl XRT accelereert over de wijd open ruimtes tot een totale snelheid van 60+ MPH

BEWEZEN STERKE, VOLLEDIG METALEN AANDRIJFLIJN
XRT-prestaties en duurzaamheid beginnen met zijn volledig metalen 8s-aandrijflijn. Stalen differentiëlen met 4 tandwielen en stalen aandrijfassen zijn verbonden door een zeer sterke centrale as van geëxtrudeerd aluminium. Het is een nauwkeurig ontworpen recept waarvan bewezen is dat het een monstertruck is in de X-Maxx.

RACE-GENSPIREERD CHASSIS MET LAAG CG
Het prestatiegerichte chassisontwerp van de XRT is geconfigureerd om het zwaartepunt te verlagen voor superieure handling en stabiliteit. De dubbele 6700 4s-batterijen en de stuurservo zijn zo gepositioneerd dat het gewicht zo laag mogelijk in het chassis wordt geplaatst en deze kritieke componenten worden beschermd.

GEPATENTEERDE CLIPLOZE BODY
XRT’s cliploze body, waarvoor patent is aangevraagd, kan gemakkelijk worden verwijderd en geïnstalleerd in slechts enkele seconden en toch wordt hij op zijn plaats vergrendeld met ongelooflijke kracht en veiligheid. Het systeem maakt gebruik van een kooi in de body om flex te minimaliseren, terwijl externe skids strategisch zijn geplaatst om het lichaam te beschermen.

GRAVIX™ RACEBANDEN
XRT’s Gravix™ racebanden zijn een revolutionair nieuw hybride ontwerp met dicht opeengepakte bijtranden en lamellen. Ze bieden uitstekende grip op harde ondergronden samen met snelle en stille precisie.

VXL-8S VOEDINGSSYSTEEM
De VXL-8s™ van XRT, al de krachtigste snelheidsregeling van Traxxas, gaat nog verder met een agressieve tune die het uitgangsvermogen over het hele toerentalbereik maximaliseert. Meer kracht onder de bocht levert punch in het middenbereik die hard aankomt voor rollende wheelies op aanvraag. Begraaf het gas bij elke snelheid en XRT reageert onmiddellijk met moeiteloze acceleratie.

Vleugel met hoge downforce
De achtervleugel van de XRT biedt extra stabiliteit voor snelheden van meer dan 100 km/u en integreert netjes met de cliploze carrosserie voor een verfijnde look. De vleugelbevestiging absorbeert zelfs de zwaarste landingen zonder schokenergie op het chassis over te dragen.

XRT racewielen
XRT’s grote 3.8″ racewielen hebben een matzwarte afwerking voor een high-tech look. Een enorme 24 mm naaf met spiebanen maximaliseert het oppervlak met 17 mm aluminium borgmoeren om ze op hun plaats te houden.

Geïntegreerde Wheelie Bar
XRT’s wheelie bar helpt backflips voorkomen bij volgas acceleratie en buigt om schokken op te vangen bij minder dan perfecte landingen. De geïntegreerde stuurstang fungeert ook als een handig handvat om XRT naar je volgende avontuur te vervoeren.

Robuuste Top Skids
De robuuste topsleden van XRT beschermen de clipless body tegen beschadiging. Interne versterkingen behouden de integriteit van de body.

Gravix™ racebanden
XRT’s revolutionaire Gravix-banden zijn gebouwd om hard te rennen op het circuit of in het wild. Het directionele loopvlakpatroon loopt stiller dan typische offroad-banden met uitstekende tractie en een dik middenkarkas om opblazen bij hoge snelheden te voorkomen.

Geïntegreerde koude luchtinlaten
Koudeluchtinlaten zijn volledig geïntegreerd in XRT’s clipless bodyframe voor maximale sterkte en scheurpreventie. De lagere inlaat heeft zelfs een intern rooster om stenen en ander vuil uit het chassis en uit de buurt van de stuurcomponenten te houden.

Geïntegreerd schokbrekertorenontwerp
De schokbrekertorens van XRT vormen een integraal onderdeel van het frame met massieve steunberen om schokbelastingen door het chassis te verspreiden. Heavy-duty ontvangers bevestigen de clipless body vergrendelingen direct aan de torens voor maximale sterkte.

Modulair chassis
Het chassis van XRT is gebaseerd op modules die onder precieze hoeken in elkaar passen om kracht en ondersteuning toe te voegen waar dat het meest nodig is. Dit zeer sterke ontwerp maakt het onderhoud ook een fluitje van een cent.

Aluminium koellichaam met dubbele ventilatoren
XRT’s aluminium koellichaam wikkelt zich rond bijna 75% van het blootgestelde oppervlak van de motor om meer warmte af te voeren. Dubbele elektrische ventilatorkappen trekken koellucht uit de lichaamsopeningen via de extra grote vinnen voor effectievere koelprestaties en langere looptijden.

Rotsvaste motorsteun
Een oerdegelijke motorsteun wiegt de motor en vergrendelt hem op zijn plaats, zodat deze niet kan buigen of uit positie kan glippen. Vier pinnen met spie zorgen voor het ingrijpen van het tandwiel, waardoor ingewikkelde aanpassingen niet nodig zijn.

Snap-Lock batterijhouders
Klittenbandbevestigingsriemen voor batterijen zijn rommelig, frustrerend en nemen de tijd weg van uw rijplezier. Traxxas-engineering lost dit op met onze beproefde snap-lock-oplossing die batterijen veilig vasthoudt en beschermt. U kunt zelfs bodyclips plaatsen voor maximale batterijbeveiliging.

Waterdichte elektronica
Het plezier van XRT wordt niet beperkt door modder, sneeuw of water. Een verzegelde ontvangerdoos met een gemakkelijke toegangspoort beschermt de TQi-ontvanger voor rijden onder alle weersomstandigheden.

Hoogwaardig stuurontwerp
XRT’s dual-bellcrank stuursysteem levert scherpe handling en snelle reflexen met de veiligheid van een heavy-duty cam-style servosaver. De servosaver bevindt zich aan de bovenkant van de stuurpen en houdt deze uit de buurt van vuil en puin dat de prestaties kan beïnvloeden. Speciale ventilatieopeningen zorgen ervoor dat alles soepel blijft lopen door vuil en puin weg te voeren van de stuurcomponenten.

Robuuste skidplates
De drie robuuste skidplates van XRT passen stevig in elkaar om het chassis tegen beschadiging te beschermen. De voorste skidplate is ontworpen in precies de juiste hoek om de voorkant omhoog te kicken en te voorkomen dat je in de grond graaft wanneer je met de neus naar beneden landt.

Extreme slagvastheid
De draagarmen van de XRT zijn gemaakt van ons sterkste heavy-duty composietmateriaal met dubbele afschuifverbindingen voor ongelooflijke sterkte. De achtervleugel en de voorbumper worden gemonteerd met een ovale steunring die net genoeg doorbuigt om de impactkrachten te absorberen en vrijwel onmiddellijk terugkeert naar zijn voorgevormde vorm.

Length (including wing):
31.41 inches (798mm)

Front Track:
23.43 inches (595mm)

Rear Track:
23.43 inches (595mm)

Ground Clearance:
1.93 inches (49mm)

Weight:
19.70 pounds (8.94kgs) – without body
21.03 pounds (9.54kgs) – with body
23.87 pounds (10.83kgs) – with body & two 4s 6700mAh LiPos

Height:
10.15 inches (258mm) – ride height
12.12 inches (308mm) – full droop

Wheelbase:
18.9 inches (480mm)

Shock Length (front):
6.79 inches (173mm)

Shock Length (rear):
6.79 inches (173mm)

Tires (Pre-Glued):
7.4 x 3.8 inches (188mm x 97mm)

Wheels:
4.3 x 5.7 inches (110mm x 147mm)

Speed Control:
Velineon® VXL-8s

Motor (electric):
Velineon® 1200XL Brushless
with heat sink and dual fan shrouds

Overall Drive Ratio:
20.6:1 (20/50 motor pinion and spur gear)

Differential Type:
Sealed, hardened steel bevel, limited slip

Gear Pitch (Spur and Pinion):
Module 1.0

Chassis Structure/Material:
Composite Nylon Tub

Brake Type:
Electronic

Drive System:
Shaft-driven 4WD

Steering:
Bellcrank

Radio System:
TQi™ 2.4GHz Transmitter with TSM® receiver™

Servo:
Torque: 365oz. Speed: 0.17 sec/ 60 degrees(6.0V)

Top Speed:
60+ MPH with two 4s LiPo batteries and included optional gearing

Skill Level:
5

Battery Tray:
186mm x 51mm x 44mm

Traxxas XRT 4WD VXL-8S Race Truck TQi TSM (geen batterij/oplader), Oranje TRX78086-4ORNG

De Traxxas XRT combineert race-geïnspireerd ontwerp en techniek met X-Maxx® kracht en sterkte. Het resultaat is een geheel nieuw platform met scherpe reflexen en ongekende stabiliteit dat in staat is om het bovenste bereik van extreme 8s-kracht en -snelheid te benutten.

Traxxas TRX-4 Chevy K10 radiografisch bestuurbaar model Pick-uptruck Elektromotor rood

Traxxas TRX-4 Chevy K10. Type product: Pick-uptruck, Type motor: Elektromotor. Batterijtechnologie: Nikkel-Metaalhydride (NiMH). Gewicht: 3,35 kg

Traxxas TRX-4 Chevy K10 radiografisch bestuurbaar model Pick-uptruck Elektromotor

GELIFT OFF-ROAD AVONTUUR

Traxxas tilt het schaalavontuur naar een hoger niveau met de gelifte TRX-4 Chevrolet K10 High Trail Edition. Dankzij de in de fabriek geïnstalleerde Long Arm Lift Kit en extra grote banden, staat de zeer gedetailleerde K10-replicabody meer dan 2,5 cm hoger dan de standaard TRX-4. De verlengde wielbasis van de K10 verbetert de reeds legendarische offroad-capaciteiten van de TRX-4 nog meer voor nog meer plezier op het parcours. De TRX-4 High Trail Edition is het perfecte voertuig voor de bestuurder die alles wil: extreme all-terrain capaciteiten, verbluffende schaal-looks en Traxxas-Tough duurzaamheid.

Traxxas M41 groen

Op basis van de full-size M41 Widebody ontworpen en gebouwd door Dave’s Custom Boten, krijgt de Traxxas M41 zijn unieke, agressieve uitstraling dankzij het gebruik van een catamaran romp ontwerp. In plaats van een monoromp met een V-vorm ontwerp, gebruikt de catamaran twee evenwijdige rompen van gelijke grootte. Dit ontwerp van de scheepsromp biedt meer dan een andere visuele presentatie; de catamaran biedt een breder houvast in het water voor meer stabiliteit en minder hydrodynamische weerstand. Dit laat ook de minder energie M41 verbruiken om zich voort te bewegen over het water waardoor deze ongelooflijk snel is. De M41 gaat bijna onmiddellijk in plane, zodat je met plezier sneller gaat dan 50+ mph (80+ kmh) met 6S LiPo kracht.

U heeft nog nodig 2x 3S lipo en lader.

Traxxas Spartan rood

Traxxas Spartan™ Brushless Muscleboat met TSM!

 • 35 + mph met twee 7.4V LiPo-packs, 50 + mph op 6s LiPo all-out!
  (batterijen worden apart verkocht)
 • Slanke 36″ deep-V romp voor stabiele high-speed prestaties
 • Watergekoelde, waterdichte snelheidsregeling van de VXL-6s
 • Velineon 540XL borstelloze motor met hoog vermogen met hoge doorstroming water-koelmantel
 • TQi 2,4 GHz-radiosysteem met Traxxas Stability Management®
 • Power-module met snelle ontgrendeling en Geïntegreert voedingssysteem,waterdichte elektronica en vulbuis
 • Blauwgeanodiseerde aluminium roersteun, roer en aandrijfsteun
 • Vinnen van roestvrij staal, trimvlakken en hardware
 • Nog nodig 2x 3S lipo accu en lader

TRAXXAS Rustler 4×4 groen RTR met Akku +LED-Licht

Traxxas Rustler 4×4 in de kleur groen. De auto wordt met accu & 12V lader geleverd. Het model is daarnaast uitgerust met LED verlichting

Traxxas Bandit XL-5 TQ Blue

Traxxas Bandit XL-5 TQ Blue

Traxxas Slash 4X4 TQ 2,4GHz LED-verlichting (incl. batterij/12 Volt lader) – Oranje

De Traxxas Slash bepaalt de norm voor duurzaamheid, prestaties en plezier waarmee alle andere short course-trucks worden gemeten. De nieuwe Slash 4X4 combineert de beste elementen van de hardcore Slash 4X4 VXL met een onverslaanbare lage prijs. Uitgerust met de krachtige Titan 12T 550 motor- en kogelbestendige betrouwbaarheid van de waterdichte XL-5 elektronische snelheidsregeling, neemt de Slash een hoogvliegend, fender-banging, all-weather avontuur dat je erover kunt gooien. Grijp je zender, scheur wat rond op 4 wielen en ontdek waarom niets anders is gebouwd als een Slash!

FUNCTIES VAN DE SLASH 4X4 (# 68054-61)

 • NIEUW In de fabriek geïnstalleerde LED-verlichting voor en achter
 • NIEUWE ProGraphix®-verf
 • Inclusief batterij en oplader
 • 4-amp DC piekdetecterende snellader
 • Traxxas 3000 mAh 8.4V 7-cell NiMH-batterij met iD®
 • TQ™ 2,4 GHz radiosysteem
 • Waterdichte elektronica voor alle weersomstandigheden, alle seizoenen RC-opwinding
 • Titan® 12-turn 550 motor
 • XL-5 elektronische snelheidsregeling
 • Afgedichte differentiëlen met stalen tandwielen voor en achter
 • Asaangedreven 4WD met heavy-duty assen
 • Robuust modulair composietframe
 • 100% volledig gemonteerd en Ready-To-Race®

Traxxas Slash 4X4 TQ 2,4GHz LED-verlichting (incl. batterij/12 Voltlader) – Groen

De Traxxas Slash bepaalt de norm voor duurzaamheid, prestaties en plezier waarmee alle andere short course-trucks worden gemeten. De nieuwe Slash 4X4 combineert de beste elementen van de hardcore Slash 4X4 VXL met een onverslaanbare lage prijs. Uitgerust met de krachtige Titan 12T 550 motor- en kogelbestendige betrouwbaarheid van de waterdichte XL-5 elektronische snelheidsregeling, neemt de Slash een hoogvliegend, fender-banging, all-weather avontuur dat je erover kunt gooien. Grijp je zender, scheur wat rond op 4 wielen en ontdek waarom niets anders is gebouwd als een Slash!

FUNCTIES VAN DE SLASH 4X4 (# 68054-61)

 • NIEUW In de fabriek geïnstalleerde LED-verlichting voor en achter
 • NIEUWE ProGraphix®-verf
 • Inclusief batterij en oplader
 • 4-amp DC piekdetecterende snellader
 • Traxxas 3000 mAh 8.4V 7-cell NiMH-batterij met iD®
 • TQ™ 2,4 GHz radiosysteem
 • Waterdichte elektronica voor alle weersomstandigheden, alle seizoenen RC-opwinding
 • Titan® 12-turn 550 motor
 • XL-5 elektronische snelheidsregeling
 • Afgedichte differentiëlen met stalen tandwielen voor en achter
 • Asaangedreven 4WD met heavy-duty assen
 • Robuust modulair composietframe
 • 100% volledig gemonteerd en Ready-To-Race®