LEGO Pasen Limited Edition 40587 – Paasmandje

Lego 40587 limited edition paas setje, paasbloem, lego pasen, lego paasei

Exclusief lego setje dat maar beperkte tijd verkrijgbaar is.

Deze set bestaat uit 368 lego onderdelen.

Super leuk lego decortief stuk voor pasen of om cadeau te doen!

Deze exclusieve set mag zeker niet in u collectie ontbreken!

LEGO Minecraft Alex Minifigure – min017 (30432)

LEGO Minecraft Alex Minifigure – min017 (30432)

LEGO 81000 Forma Koi

De nieuwe LEGO® FORMA (81000) is ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar een leuke, boeiende manier om van hun schermen af te komen en hun creatieve kant opnieuw te ontdekken. Het biedt een leuke uitdaging waarbij je een kenmerkende kinetische sculptuur kan bouwen. Gemaakt met stevige elementen en bedekt met een flexibele, aanpasbare huid, bevatten LEGO FORMA mechanische modellen levensechte bewegingen, kleuren en patronen voor een unieke creatieve uitdaging en een geavanceerd pronkstuk.

LEGO Harry Potter Minifigure – HP175

LEGO Harry Potter Minifigure – HP175

LEGO Minifigures – Stargirl – DC Comics – colsh-4 – 71026

LEGO Minifigures Stargirl – DC Comics – colsh-4 – 71026

LEGO Minifigures – Skatergirl – col06-12 – 8827

LEGO Minifigures – Skatergirl – col06-12 – 8827

LEGO Minifigures – Circus Clown – Serie 1 – 8683

Bij aankoop ontvang je:

  • LEGO 1x Circus Clown
  • LEGO Standaard (hierop kan je minifuur poseren)
  • LEGO Kleine speelgoed toeter

LEGO 30640 City Racewagen Polybag

LEGO City Racewagen Polybag

Kinderen kunnen genieten van supersnelle race-actie en gierende banden met deze coole eenpersoons racewagen, inclusief een minifiguur van een coureur.

LEGO 30643 Creator Paaskippen Polybag

LEGO 30643 Creator Paaskippen Polybag

Vier Pasen door dit schattige tafereeltje te bouwen en neer te zetten: een witte hen met 2 kuikens en 2 gouden eieren die kunnen worden geopend.

LEGO A Minifigure Tribute Set Limited Edition – 40504

LEGO® House brengt een eerbetoon uit aan de iconische LEGO-minifiguur

De LEGO House Exclusive set “A Minifigure Tribute” (40504) van dit jaar is een viering van de LEGO minifiguur – een onmisbaar onderdeel van de LEGO geschiedenis sinds 1978. Al 45 jaar maakt het kleine personage het voor kinderen en volwassenen mogelijk om in elk avontuur gebouwd in LEGO-stenen. Deze limited edition-set wordt uitgebracht op 1 maart 2023.

Elk jaar viert de LEGO House Limited Edition-set een iconisch moment in de geschiedenis van LEGO. Een van die momenten was de lancering van de LEGO-minifiguur in 1978. De kleine figuur geeft je op magische wijze de kans om deel uit te maken van elk LEGO-avontuur dat je wilt bouwen – of je nu droomt van een lawaaierige strijd op zee, een brand blussen in LEGO City , hyperspace betreden in een raket, of een feestmaal organiseren in een kasteel. Dat magische vermogen wordt dit jaar 45.

Daarom moest de LEGO House Limited Edition van dit jaar een oprecht eerbetoon zijn aan de meer dan 10 miljard minifiguren die de wereld hebben veroverd sinds de lancering. En het is gedaan met een grootschalige versie van de legendarische Kapitein Roodbaard minifiguur — nu met speciale details!

Kathrine Kirk Muff, algemeen directeur van LEGO House, zei: “Kun je je LEGO spelen en het LEGO House voorstellen zonder de minifiguur – ik kan het niet! Het kleine, charmante figuurtje van slechts vier LEGO-stenen is een permanente uitnodiging voor LEGO-fans van alle leeftijden als een krachtig hulpmiddel om onbeperkte verhalen te vertellen. Om een ​​belangrijk deel van de geschiedenis van de LEGO Groep te belichten – de uitvinding van de minifiguur – moest het exclusieve LEGO House-product van dit jaar gewoon een eerbetoon zijn aan de minifiguur. De minifiguur is overal in LEGO House te vinden, niet in de laatste plaats in de speelervaringen Character Creator en World Explorer. We begonnen het seizoen 2023 ook met een fototentoonstelling waar de minifiguur centraal stond.”